Η εταιρία

Η εταιρία Σμυρλόγλου Αναστάσιος και Σια Ε.Ε. αποτελείται από δύο κατάστηματα λιανικής και χονδρικής πώλησης και μία βιοτεχνία παραγωγής αρωματικών μοσχοθυμιαμάτων. Το πρώτο της κατάστημα έχει διακριτικό τίτλο "ΑΠΟΚΡΥΦΟ" και λειτουργεί από το 2000. Το κατάστημα αυτό εξειδικεύεται στην πώληση μεταφυσικών προϊόντων, προϊόντων θετικής ενέργειας, τάλισμαν, μότζο, προϊόντων χαλάρωσης και διαλογισμού κ.τ.λ. από ολόκληρο τον κόσμο. Απευθύνεται κυρίως σε όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους που αναζητούν την πνευματικότητά τους, την εσωτερική βελτίωση και τη γνώση, πέρα από τα τετριμμένα της καθημερινής μας ζωής. Δε θα πρέπει να ξεχνούμε ότι ο άνθρωπος εκείνος που θα καταφέρει να επικοινωνήσει με τον Ανώτερό του Εαυτό και θα καλλιεργήσει την ψυχή και το πνεύμα του, θα μπορέσει να βοηθηθεί ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς, ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον κάθε άνθρωπο να βρει σε ένα κατάστημα όλα αυτά που θεωρούνται βασικά, αλλά και απαραίτητα, για το δύσκολο δρόμο του πνεύματος. Οι ονομασίες των προϊόντων μας προέρχονται από τις εταιρείες από τις οποίες εισάγονται τα αντίστοιχα προϊόντα, καθώς επίσης και από παλιά Γριμόρια, απόκρυφα βιβλία μεταφυσικής από τους αρχαιοτάτους χρόνους έως και τις μέρες μας,από τη λαϊκή παράδοση κ.τ.λ. Ως κατάστημα εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τις ιδιότητες που φέρονται να έχουν, σύμφωνα με αυτά που πρεσβεύουν οι εταιρίες που τα παράγουν.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο από τα προϊόντα που αναζητάτε, επικοινωνήστε με το κατάστημά μας τηλεφωνικώς ή με φαξ στο 2310/ 510-404 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα στο apokrifo@apokrifo.gr.

 

Η κεντρική διεύθυνση της εταιρείας, όπου βρίσκεται και το κατάστημα "ΑΠΟΚΡΥΦΟ", είναι :Ίωνος Δραγούμη 55, Τ.Κ. 546 30, Θεσσαλονίκη.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Quick menu

Home

copyright 2017 Απόκρυφο All rights reserved

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα &Τετάρτη 10:00- 19:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00

Κεντρικό κατ.: Ιων. Δραγούμη 55

Τηλ.: (+30) 2310 510404,

2310 220676

Φαξ: (+30) 2310 231507